Безплатна доставка Над 200 лв. до офис на куриер
Промоции Седмични промоции
Връщане Замяна на стоки

За нас

ДЕТМАГ – Ние сме Вашият ДЕТски МАГазин !

При нас може да намерите почти всичко за Вашето дете. Фирма Детмаг  с дългогодишен опит в областта на търговията на детски стоки,колички,кошари и легла. Винаги се стремим да предоставим на нашите клиенти възможно най-голямо съдействие, информация и цялостно обслужване на закупените  стоки.

Първият ни магазин е открит през 2000г. в гр. Свищов с основна дейност продажба на детски играчки, детски дрехи, бебешки колички, дървени легла и кошари, столчета за хранене, бебешки храни и аксесоари, тротинетки, триколки, велосипеди.

Ние ще сме до Вас,от момента в който разберете,че очаквате бебче.

Ще се опитаме да Ви консултираме за най-очакваният период, ще отговорим на всички Ваши запитвания.
Предлаганите стоки от нас са на доказани фирми, повечето са на българският пазар над 20 години.

Предлаганите от нас стоки са качествени и то на достъпни цени.

В  началото ще са Ви необходими хигиенни принадлежности, мебели за детската стая, бебешки дрешки , аксесоари и всичко, от което се нуждаете за да се приготвите за Вашето малко съкровище.

След като закупите бебешко легло ,без значение дали ще изберете дървено или сгъваема кошара,матрак, спален комплект ще имате нужда от бебешка количка, столче за кола   .

От собствен опит знаем, че едно от най-ценните моменти е когато видим искрицата в детските очи,когато получават играчка. За нашите деца сме избрали само качествени и доказани фирми, които залагат на креативни и развиващи играчки, защото най-добре учим, докато се забавляваме.

Винаги сме били мотивирани да подпомагаме детските ясли,градини, училища и домове. Ще предложим най-добрата цена, направете Вашето запитване и ние ще предложим най-добрата отстъпка, както и бихме могли да направим дарение ако имате нужда!  Ние обичаме децата и правим всичко възможно да предоставим най-качествените артикули.