Безплатна доставка Над 100 лв. до офис на куриер
Промоции Седмични промоции
Връщане Замяна на стоки

Замяна и връщане на стока

Връщане на закупена стока

Право на отказ от стока:

Съгласно чл. 50 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от получената стока в срок от 14 дни от датата на получаване на стоката.

Условия за ползване на правото на отказ от закупена стока:

Върнатата стока трябва да бъде в добър търговски вид, да не е била употребявана по какъвто и да било начин и да е в ненарушена оригинална опаковка (кутия),както и документите,които вървят заедно с нея. Стоки, които не отговарят на това условие, не могат да бъдат върнати. Моля, имайте предвид, че правото на отказ от поръчка съществува, за да ви позволи да се запознаете със стоката по същия начин, както в реален магазин, а не за да я използвате безплатно в продължение на 14 дни. Разходите по транспортиране на стоката от клиента към detskistoki.bg са за сметка на клиента. Отказ от закупена стока се осъществява след като ни изпратите e-mail, в който изявявате желанието си за отказ или се свържете с нас на телефон 0888 19 58 41 Запазете документа, който удостоверява плащането (касова бележка, бележка за пощенски паричен превод, извлечение от електронно плащане), защото той може да ви потрябва при връщането на стоката. Изключение от възможността за отказ от поръчка са стоките, които са произведени по специфична поръчка на клиента (легла, скринове и др.)  Ако при поръчка на клиент, той ползва безплатна доставка (поръчката е за над 100лв), но след връщане на част от стоката или цялата стока от поръчката, общата сума на поръчката падне под 100лв, то клиентът губи правото си на безплатна доставка и тя ще се начисли в последствие и ще бъде удържана от върнатата сума.
Пример 1: Поръчката е на стойност 100лв (ползва безплатна доставка), но клиентът връща стока за 80лв, т.е. поръчката остава на цена 20лв (не ползва безплатна доставка), то тогава цената на доставката от 6лв ще бъде начиследна след връщането на стоката и ще се удържи от сумата, която се връща към клиента и той ще получи 74лв. Пример 2: Поръчката е на стойност 100лв (ползва безплатна доставка), но клиентът връща цялата стока от поръчката, т.е. поръчката става на цена 0лв (не ползва безплатна доставка), то тогава цената на доставката от 6лв ще бъде начиследна след връщането на стоката и ще се удържи от сумата, която се връща към клиента и той ще получи 94лв. Пример 3: Поръчката е на стойност 120лв (ползва безплатна доставка), но клиентът връща стока за 20лв, т.е. поръчката остава на цена 100лв (все още покрива условието за безплатна доставка), то тогава на клиента ще се върне пълната сума от 20лв за върнатата стока.

Къде да върна поръчката?

Адресът, на който да изпратите стоката е:
Гр.Свищов офис на Speedy ул. Александър Стамболийски 1  или
Гр. Свищов ул.д-р Атанасович 10 магазин Детмаг

Задължително първо трябва да се свържете с нас по телефон или e-mail !